Klantenservice

Hulp nodig bij plaatsen van een bestelling?

Per mail: klantenservice

 

Veilig winkelen

Veilig winkelen

 
 
 

 

Rolly Toys geschiedenis

Rolly Toys is een merk van grote Duitse fabrikant Franz Schneider GmbH & Co. KG, deze fabriek is opgericht in 1938 door Franz en Rosa Schneider. Inmiddels word het bedrijf bestuurd door de tweede en derde generatie Schneider. Het bedrijf is marktleider in Europa in traptractoren en accesoires. Als vooruitstrevende fabrikant wordt veel tijd gestoken in het ontwerp en het gebruiksgemak van de verschillende producten. Het merk staat dan ook al al jaren lang garant voor ontwerp en productie van kwaliteitsspeelgoed.

Rolly Toys heeft een grote variatie in traptrekkers en heeft licentie overeenkomsten met allerlei verschillende trekker merken zoals; John Deere, Valtra, Claas, Fendt en nog veel meer! De kleuren van deze merken worden in overleg met de verschillende fabrikanten verwerkt in de traptractor zodat een sterke gelijkenis is gegarandeerd met de "echte" tractor.

 

Verschillende leeftijdscategorieën

De traptrekkers worden in verschillende maten geleverd voor de verschillende leeftijdscategorieën.

 

Minitrac looptrekker

Voor kinderen van 1.5 tot 4 jaar is de Rolly Minitrac een echte aanrader.
Deze looptrekkers zijn standaard uitgevoerd met een toeter, een motorkap die open kan en een rubberen band om het wiel die ervoor zorgt dat het geen herrie maakt als de kleine er op rond racet. Er zijn ook modellen met een voorladertje die omhoog en omlaag kan.

 

RollyKid traptractor

Voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar zijn de Rolly Kiddy, Kid-X en de Rolly Kid de toppers
De Rolly Kiddy, heeft standaard een felle leuke kinderlijke kleur.
De Kid-X en de Rolly Kid zijn standaard uitgevoerd met motorkap die open kan en een rubberen band die omhoog kan. Ook zijn er luxere modellen met een werkende voorlader.

 

Farmtrac traptractor

Voor de kinderen van 3-8 is de Rolly Farmtrac een echte must have.
De Rolly Farmtrac is een grote traptrekker met een ruime keuze.
Je kan deze traptrekker uitbreiden met vele accessoires zoals; een voorlader, een karretje, sneeuwkettingen, versnellingen, een achterlader en veel meer. En voor de maximale speel beleving heb je de uitvoeringen met luchtbanden.

 

rolly toys

Welke maat Rolly Toys traptractor?

Het assortiment van Rolly Toys is grotendeels te verdelen in twee verschillende maten. De RollyKid serie voor de leeftijd 2 1/2 tot circa 5 jaar en de FarmTrac serice voor 3 tot circa 8 jaar. In onderstaande video kunt u de beide modellen zijn en hoe deze zich verhouden ten opzichte van elkaar:

 


Ook zijn er veel verschillende aanhangers die te gebruiken zijn in combinatie met een traptrekker. Er zijn verschillende watertanks, platte karren, tandemassers, hooi- en strooiwagens. 

Al deze RollyToys traptrekkers worden uitvoerig getest, dit word mede gedaan door kinderklassen.

 
 

GIGAspeelgoed

Onderdeel van GIGAspeelgoed

 
 

Klantenservice

Contact

 
 

Sale

Sale

 
 

Route

Route

 
 
 

Volg ons!

Wilt u direct op de hoogte zijn van nieuwe producten en leuke acties?

 

 Facebook     Youtube  

 

GIGAspeelgoed is te volgen op Facebook! Op ons YouTube kanaal zijn verschillende demonstratie video's te vinden.

 
 
 
[ ]