Klantenservice

Hulp nodig bij plaatsen van een bestelling?

Per mail: klantenservice

 

Veilig winkelen

Veilig winkelen

 
 
 
Nikko Auto Nikko Evolution Nikko Boot Nikko Helikopter
Nikko Auto

Nikko Auto Evolution

Nikko Boot  Nikko Helikopter
Nikko Vaporizr  Nikko Accu    
  Nikko VaporizR Nikko Accu    

 

 

NIKKO

NIKKO radiografische autoEvolution radiografische auto, radiografische boot, radiografische helikopter, VaporizR radiografische auto of ander NIKKO radiografisch speelgoed bestellen?  Het NIKKO assortiment bevat hoogwaardig radiografisch speelgoed. Heeft u vragen over NIKKO  neem dan contact op met onze klantenservice.

 

NIKKO oorsprong

Nikko is een van de grootste fabrikanten van radiografisch speelgoed in de wereld. Het van oorsprong Japanse Nikko heeft een uitstekende reputatie op het gebied van hoogstaande en duurzame radiografisch bestuurbare producten. Een van de eerste Nikko ontwerpen was de Nikko F10 buggy serie, een twee-wiel aangedreven buggy waar vele versies van ontwikkeld zijn. Dit model was dan ook een basis voor veel toekomstige modellen van Nikko. Nikko heeft tegenwoordig verschillende licenties van onder meer Ford, Subaru, Citroen, Nissan, Peugeot, Hummer, Ford, General Motors, DaimlerChrysler, Fast and the Furious evenals verschillende andere merkgebonden ontwerpen.

 

Radiografisch

Radiografisch (of R/C) auto's zijn modelauto's die van een afstand kunnen worden bestuurd waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciale besturingsunit. De term R/C wordt zowel gebruikt om zowel met afstandsbediening als radiografisch. Vroeger werden ook veel voertuigen geleverd met besturing via een draadgebonden besturingsunit. Deze draadgebonden afstandbestuurbare voertuigen zijn de laatste jaren nagenoeg van de markt verdwenen. De term R/C verwijst tegenwoordig dan ook naar voertuigen die via een radiofrequentieverbinding worden bestuurd. Alle Nikko producten zijn radiografisch bestuurbaar, geen enkel product uit het uitgebreide Nikko assortiment is met afstandsbediening via een draad.

 

Huidige Nikko modellen

NIKKO radiografische auto

De Nikko RC auto serie biedt een groot assortiment modellen in verschillende groottes. Van WRC rallyauto’s tot buggy’s. Maar ook politievoertuigen en zelfs Hello Kitty voertuigen. De verschillende Nikko modellen worden geproduceerd met officiele licenties en doordat de controller een Tri-Band schakelaar bevat kun je zelfs tegen 2 andere wagens racen!! 

 

 

 

NIKKO Evolution radiografische auto

De Nikko Auto RC Evolution serie bevat verschillende doorontwikkelde modellen en biedt dan ook een superieure radiografische race ervaring. Hogere snelheden, volledig individueel afgeveerde modellen, proportionele digitale besturing en controle over de snelheid gecombineerd met een degelijk chassis. Daarnaast biedt de Nikko RC Auto Evolution serie de mogelijk om races met verschillende auto’s te organiseren (maximaal 6) door uitwisseling van frequentie kristallen, zonder dat er interferentie plaatsvindt. Ook zijn de banden en is de body verwisselbaar. Alle Nikko RC Auto’s uit de Evolution serie zijn ‘Ready to Run’ en worden dus geleverd inclusief een batterij voor de zender, Ni-MH accupack en een Snellader (Quick Charger) die het meegeleverde accupack supersnel oplaad.

 

NIKKO radiografische boot

Ook voor het water heeft Nikko een uitgebreide collectie radiografische boten. Ga lekker ‘cruisen’ met de Nikko Hawaiian Star of met de Nikko Sea Racer. Wil je spectaculair racen op het water dan is de stoere Nikko Storm Chaser met een top van wel 12 km/h zeker iets voor jou.

 

NIKKO radiografische helikopter

Liever de lucht in? Nikko heeft ook een uitgebreide collectie radiografische helicopters. Ultra klein of een radiografische Nikko helicopter met een Gyro Sensor, vliegen hiermee blijft altijd leuk! Kun jij ze besturen?

Er zijn natuurlijk verschillende uitvoeringen in het Nikko assortiment. De Nikko Gyro Hawk is een extreem stabiele helicopter dankzij de ingebouwde Gyro Sensor. Deze gaat het draaien van de helicopter tegen. De Nikko iHeli’s worden via infra-rood bestuurd en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen.

NIKKO J-Kart

Racen en vliegen? Met Nikko’s J-Kart kun je over de grond racen maar ook de lucht in! Racen maar ook driften, springen en zelfs vliegen, met de NIKKO J-Kart kan dit allemaal! Druk op de speciale Boost-knop en de Nikko J-Kart springt omhoog en vliegt over een obstakel.

NIKKO VaporizR

De Nikko VaporizRis een nieuw radiografisch concept van Nikko en heeft de unieke mogelijkheid om zich ook in het water voort te bewegen. Je kunt er dus mee racen op straat maar je kunt ook het water in rijden om zo verder te racen. Dit amfibische Nikko voertuig is dan ook geschikt voor alle soorten terrein. Land, water of sneeuw… wat voor terrein dan ook, de Nikko VaporizR is er klaar voor! De Nikko VaporizR wordt aangedreven door twee motoren en is dan ook een echte vierwiel aangedreven auto. Bedwing de ruwste terreinen en maak 360 graden spins met de Nikko VaporizR.

 

 

 

 

 

 
 

GIGAspeelgoed

Onderdeel van GIGAspeelgoed

 
 

Klantenservice

Contact

 
 

Sale

Sale

 
 

Route

Route

 
 
 

Volg ons!

Wilt u direct op de hoogte zijn van nieuwe producten en leuke acties?

 

 Facebook     Youtube  

 

GIGAspeelgoed is te volgen op Facebook! Op ons YouTube kanaal zijn verschillende demonstratie video's te vinden.

 
 
 
[ ]