Klantenservice

Hulp nodig bij plaatsen van een bestelling?

Per mail: klantenservice

 

Veilig winkelen

Veilig winkelen

 
 
 

Little Tikes

Tags: Little Tikes, buitenspeelgoed, speelhuisje, glijbaan, kinderpicknicktafel, watertafel, zandtafel, speeltoestel

Little Tikes glijbaan Little Tikes loopauto Little Tikes speelhuisje Little Tikes picknicktafel

Little Tikes speelgoed

Little Tikes speelgoed Little Tikes speeltoestel Little Tikes watertafel Little Tikes zandbak

 

 

 

 

 

 

 

 

Little Tikes speeltoestel, speelhuisje, glijbaan of ander Little Tikes speelgoed bestellen ? Het Little Tikes assortiment bevat hoogwaardig en kinderveilig speelgoed. Heeft u speciale wensen of vragen over Little Tikes neem dan contact op met onze klantenservice.

 

 

Over Little tikes

Little Tikes is een Amerikaanse fabrikant van het speelgoed voor kinderen, waarvan hoofdkwartier en de productie in Hudson, Ohio is gevestigd. Little Tikes heeft ook andere productie en distributie faciliteiten in Azië en Europa. De producten van Little Tikes zijn hoofdzakelijk kunststof speelgoed dat gericht is op zuigelingen en jonge kinderen, voor binnen en buitenspelen.

Little Tikes is opgericht door van Thomas G. Murdough Jr. in 1969 in Aurora, Ohio. Little Tikes is verkocht aan een andere fabrikant Rubbermaid in 1984. Murdough ondertekende een overeenkomst met Rubbermaid waardoor hij bij de nieuwe Little Tikes moedermaatschappij voor een periode van vijf jaar als voorzitter en algemene manager zou blijven. In Mei 1989, kondigde Murdough aan dat hij Little Tikes begin dat jaar zou verlaten om zich op andere zaken te gaan richten. In 1991 startte Murdough een nieuwe speelgoed fabriek genaamd Step2 (als tweede stap na Little Tikes), die in Streetsboro, Ohio is gevestigd. Step2 zou gaan concurreren Little Tikes.

Little Tikes werd verworven door MGA entertainment (fabrikant van oa Baby Born) in September 2006 van Newell Rubbermaid voor een niet bekendgemaakte bedrag. (bron: Wikipedia)

 

 

Little Tikes speelgoed

Little Tikes stelt zichzelf ten doel om innovatief speelgoed te ontwikkelen dat activiteit en verkenning stimuleert. In de tuin, in bad, in de slaapkamer of op school, kinderen zullen gestimuleerd worden om actief te spelen met speelgoed. Met zicht op duurzaamheid zijn de producten ontwikkeld en geproduceerd met de meest geschikte technologie (te weten door middel van rotatiegieten) om speelplezier voor jaren te garanderen!

 

 

Little Tikes Speelhuisje

De Little Tikes Speelhuisjes staan bekend om hun duurzaamheid, veiligheid en innovatieve karakter. Een Little Tikes speelhuis is verder met name gericht op het stimuleren van de creativiteit van het kind. De speelhuisjes zijn grotendeel dubbelwandig uitgevoerd, hierdoor zijn deze speelhuisjes erg sterk en duurzaam. Een speelhuisje staat dan ook garant voor jarenlang speelplezier.

 

Little Tikes categorieen

Little Tikes heeft een uitgebreid assortiment speelgoed in verschillende categorieen; babyspeelgoed, buitenspeelgoed, speelhuisjes, glijbanen, picknicktafels, loopauto's, speeltoestellen, zandbakken en watertafels.

 

 

 
 

GIGAspeelgoed

Onderdeel van GIGAspeelgoed

 
 

Klantenservice

Contact

 
 

Sale

Sale

 
 

Route

Route

 
 
 

Volg ons!

Wilt u direct op de hoogte zijn van nieuwe producten en leuke acties?

 

 Facebook     Youtube  

 

GIGAspeelgoed is te volgen op Facebook! Op ons YouTube kanaal zijn verschillende demonstratie video's te vinden.

 
 
 
[ ]