Klantenservice

Hulp nodig bij plaatsen van een bestelling?

Per mail: klantenservice

 

Veilig winkelen

Veilig winkelen

 
 
 

Carrera racebaan

 

Carrera Evolution

Carrera Go

Carrera Evolution racebaan Carrera GO racebaan

 

 

 

 

Carrera racebaan bestellen? Onze racebaan serie bevat het complete assortiment zoals de Carrera Go en Carrera evolution serie. Heeft u vragen over een racebaan neem dan contact op met onze klantenservice over het assortiment. We beantwoorden graag al uw vragen.

 

Carrera racebaan

De geschiedenis

1920 – het ontstaan van de Carrera racebaan
In 1920 begon Josef Neuhierl tinnen speelgoed te vervaardigen. Hij kon toen nog niet vermoeden dat de racebaan, die in de werkplaats van Neuhierl geboren was, op een dag één van het populairste racebanen van de wereld zou gaan worden.

1963 – lancering van de racebaan
Maar in 1963, vielen verschillende stukken op zijn plaats: zijn zoon Hermann Neuhierl lanceerde het „Carrera Universal“ systeem, de eerste elektronische racebaan in de 1:32 schaal. Het was een direct succes. In 1967 veroorzaakte „Carrera racebaan 124“ een verdere sensatie op de markt, met zijn grotere schaal. Toen, net zoals nu,  zijn alle ingrediënten voor een recept van succes voor de racebaan: uitstekende kwaliteit, een breed assortiment van toebehoren en een regelmatige introducties van innovatieve producten.

De racebaan in de '70er en '80er jaren
In de jaren '70 en de jaren '80, volgt voor de racebaan een grote vooruitgang, met verscheidene eigentijdse en historische modellen die aan het assortiment worden toegevoegd. Zelfs de komst van de computerspelletjes in de jaren '80 en de jaren '90 kon het enthousiasme voor de Carrera racebaan niet temperen. Jammer genoeg, in 1985 werd het enorme succes van de racebaan overschaduwd door de tragische dood van Dr. Hermann Neuhierl.

De Carrera racebaan in de '90er jaren
Na interne reorganisaties in de jaren '90, nam de Stadlbauer Groep uit Salzburg, Oostenrijk het familiebedrijf in 1999 over. Met de unieke combinatie van traditie met innovatieve high-tech producten, werd de racebaan wederom een succes, zowel in het thuisland maar ook in het buitenland. De 124 lijn werdt opnieuw gelanceerd als de Exclusiv. Voor beginners en kleinere kinderen, werd een speciale racebaan ontwikkeld in 2001 de Carrera racebaan GO!!!  in de schaal 1:43. De traditionele racebaan in de 1:32 schaal, de Carrera Evolution, werd tevens verder verbeterd en gemodificeerd.

De Carrera racebaan vandaag
Carrera en de Carrera racebaan zijn onvermijdelijk met elkaar verbonden. De racebaan geniet 90% merkbekendheid en wordt met actie, plezier en motorsport geassocieërd. Tot aan de dag van vandaag hebben de generaties van vaders en zonen genoten van de racebanen tijdens spectaculaire drifts en adembenemende races. Carrera betekend in het Spaans dan ook `race'.

 

Carrera racebaan

Carrera racebaan - digitale technologie
Met de nieuwe digitale technologie 132 voor de racebaan, kunnen tot zes voertuigen elkaar bij hoge snelheden inhalen en biedt ook mogelijkheden voor een pacecar functie. Tevens biedt deze Carrera racebaan 132 voertuigen de  mogelijkheid om zowel op een digitale racebaan maar ook op een analoge racebaan te worden gebruikt.

Hoge kwaliteit- en veiligheidstandaarden voor de racebaan

Veiligheid en kwaliteit hebben altijd de hoogste prioriteit gehad bij ontwikkeling van de Carrera racebaan en dat is waarom Carrera in nauwe samenwerking met Landesgewerbeanstalt in Nuremberg werkt. Elke racebaan wordt vervaardigd overeenkomstig de recentste normen en wetten binnen de EU.

Productie in China van de Carrera racebaan
De fabrieken in China worden geïnspecteerd om te verzekeren zij overeenkomstig de richtlijnen van de ICTI werken zodat de gezondheid en de veiligheid tijdens de productie kunnen worden gegarandeerd tijdens de productie van de racebaan.

 

Carrera racebaan met officiele licenties
Door nauwe samenwerking met verschillende auto-fabrikanten heeft Carrera toestemming om verscheidene authentieke replica'ste produceren; van Formule 1 tot klassieke auto's. De hoge kwaliteit van de gedetailleerde replica's zijn altijd het centrum van aandacht. Er zijn licentie racebaan uitvoeringen van Ferrari, Porsche, Audi, BMW, Bentley, Nintendo en Nascar. Het is dan ook geen verrassing dat veel jonge bestuurders de acebaan ontdekken of dat vele vaders de racebaan herontdekken. Zij delen het plezier dat door dit unieke gamma wordt gegeven van merken en modellen, en de vreugde om tegen elkaar te racen met een racebaan.Carrera racebaan - internationaal
De Carrera racebaan is ook verkrijgbaar buiten de grenzen van Duitsland. Op 1 Januari 2005 opende Carrera een dochteronderneming in de Verenigde Staten, „Carrera of America Inc.“, en heeft een distributiebedrijf in Frankrijk sinds 2006 en ook dochterondernemingen in Polen en Hongarije. Vandaag, is de racebaan leverbaar in meer dan veertig landen en de belangrijkste fabrikant ter wereld voor racebanen en toebehoren geworden. De ononderbroken marketing campagnes, het merkbeheer en de land-specifieke marketing concepten zorgen ervoor dat het succes van de racebaan alleen maar verder stijgt.

 

Carrera racebaan - grote evenementen
In 2006 hield Carrera zijn eerste racebaan wereldkampioenschap. Andreas Loth uit Wenen won de spannende finale. Begin 2008 werd Andreas Loth opnieuw uitgeroepen tot Carrera racebaan wereldkampioen. Begin 2010 is het eerste Europese racebaan kampioenschappen gehouden.

Bron: Carrera

 

 

Carrera racebaan kopen?

Carrera racebaan GO ! serie.

 

De Carrera racebaan Go serie is de voordeligste in het racebaan programma en bijzonder geschikt voor racers die houden van spectaculaire loopings en kombochten.

De Carrera racebaan is voorzien van smallere baandelen en kleinere auto's in de schaal 1:43. Hierdoor is het gemakkelijk om een zeer grote racebaan weg te leggen met zeer speciale eigenschappen zoals de loopings en kombochten die het racen voor de kleintjes zo leuk maken. In de serie zijn een aantal leuke startsets beschikbaar in de vorm van Spiderman en politie achtervolging! Natuurlijk zijn er ook "normale" racebanen beschikbaar zoals Formule 1 en rally banen. Tevens zijn de controllers van de Go serie voorzien van een "Turbo" functie waardoor de auto een enorme boost krijgt en gewoon vooruit schiet om iemand in te halen, zeer spectaculair!!

 

Alle uitvoeringen worden geleverd in een mooie complete opbergdoos met twee controllers, twee auto's, voeding of transformator en baandelen met de benodigde accessoires. Losse auto's, baandelen en accessoires zijn allemaal afzonderlijk te koop dus uitbreiden is geen enkel probleem bij de Carrera racebaan Go! series. De Carrera racebaan demo film van de Carrera GO !!! serie is hier te bekijken.

 


Specificaties Carrera Go racebaan serie:
•    Ideaal opstapsysteem voor de jongere coureur.
•    Leeftijd vanaf 6 jaar.
•    Simpel in elkaar te zetten baandelen.
•    Mooi gedetailleerde auto's met dubbele slepers voor optimaal contact.
•    Alle Carrera racebaan sets geleverd met Turbo handregelaars met drukknop
•    Schaal 1:43, speciaal voor de kleine coureur
•    Keuze uit onder andere Ferrari, Formule 1, Spiderman en Politie achtervolging.

 

 

Carrera Evolution Racebaan Serie.

De Carrera Evolution racebaan is een racebaan serie in de gangbare en populaire schaal 1:32. De Carrera Evolution Evolution racebaan series zijn geschikt voor kinderen vanaf circa 8 jaar. Carrera Evolution racebaan worden geleverd als complete startsets met lange en brede banen voor concurrerende prijzen. Carrera Evolution racebanen zijn gemaakt van stevig kunststof en hebben staan garant voor vele uren raceplezier.

De Evolution serie is ook geschikt voor de grotere Carrera auto's in de schaal 1:24. Doordat de Carrera banen breed zijn, kunnen ook deze super grote modellen probleemloos gebruikt worden op deze Carrera Evolution racebanen.

De Carrera Evolution racebaan baandelen.
De Carrera Evolution racebaan baandelen zijn extra breed uitgevoerd en voorzien van roestvrij stalen geleidestrips.  Hierdoor is de baan zo goed als onderhouds-vrij. Het baanoppervlak is gemaakt van een sterke (harde) en onbuigbaar kunststof en voorzien van verende scharnier contacten, hierdoor zal de baan jaren meegaan en niet slijten. De Carrera Evolution racebaan is uit te breiden van twee tot acht sporen om een mega Carrera Evolution racebaan te creëren. Het oppervlak van de baan is iets gladder dan sommige andere merken, hierdoor heb je zelfs de mogelijkheid om te driften wat tegenwoordig erg populair is.

 

Specificaties Carrera Evolution Serie:

  • De populairste schaal in de racebaanwereld
  • Veel accessoires verkrijgbaar zoals gebouwen
  • Auto's verkrijgbaar in bijna iedere klasse
  • Auto's voorzien van speciale xenon verlichting
  • Roestvrij stalen geleidestrips op de baan
  • Stabiel bouwsysteem en verende contacten
  • Karakteristieke Carera drukknop regelaars
  • Leeftijd vanaf 8 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

GIGAspeelgoed

Onderdeel van GIGAspeelgoed

 
 

Klantenservice

Contact

 
 

Sale

Sale

 
 

Route

Route

 
 
 

Volg ons!

Wilt u direct op de hoogte zijn van nieuwe producten en leuke acties?

 

 Facebook     Youtube  

 

GIGAspeelgoed is te volgen op Facebook! Op ons YouTube kanaal zijn verschillende demonstratie video's te vinden.

 
 
 
[ ]