Klantenservice

Hulp nodig bij plaatsen van een bestelling?

Tel: 052 7788113           

Ma-do: 9.00-17.00 uur

Vr: 9.00-12.00 uur

Per mail: klantenservice

 

Veilig winkelen

Veilig winkelen

 
 
 

Nikko Vaporizr 2 Red - new edition

Artikelnummer: 420382142
€ 64,95
€ 54,95
Korting € -10,00
De Nikko Vaporizr 2 is een nieuw radiografisch concept van Nikko en heeft de unieke mogelijkheid om zich op het land maar ook in het water voort te bewegen.
Beschikbare voorraad: 2
 
 
direct_leverbaar.gif
 

NIKKO Vaporizr2 red

 

De Nikko Vaporizr2 is een uniek radiografisch concept van Nikko en heeft de unieke mogelijkheid om zich op het land maar ook in het water voort te bewegen.

Je kunt er dus mee racen op straat maar je kunt ook het water in rijden om zo verder te racen. Dit amfibische voertuig is dan ook geschikt voor alle soorten terrein. Land, water of sneeuw… wat voor terrein dan ook, de Nikko VaporizR is er klaar voor! De Nikko VaporizR wordt aangedreven door twee motoren en is dan ook een echte 4X4 aangedreven auto. Bedwing de ruwste terreinen en maak 360 graden spins met de Nikko VaporizR2.

 

Deze Vaporizr wordt geleverd met de nieuwe 1 uur snellader.

Afmetingen Nikko Vaporizr2: 30 cm x 22 cm x 15 cm

 

 

 

Over NIKKO

Nikko is een van de grootste fabrikanten van radiografisch speelgoed. Het van oorsprong Japanse Nikko heeft een uitstekende reputatie op het gebied van hoogwaardige en duurzame radiografisch bestuurbare producten. Nikko heeft tegenwoordig verschillende licenties van onder meer Ford, Subaru, Citroen, Nissan, Peugeot, Hummer, Ford, General Motors, DaimlerChrysler, the Fast and the Furious evenals verschillende andere merkgebonden ontwerpen. Het huidige assortiment bevat onder meer radiografische auto's, Evolution radiografische auto's, radiografische boten, radiografische helikopters en VaporizeR radiografische auto's.

 
 

GIGAspeelgoed

Onderdeel van GIGAspeelgoed

 
 

Klantenservice

Contact

 
 

Sale

Sale

 
 

Route

Route

 
 
 

Volg ons!

Wilt u direct op de hoogte zijn van nieuwe producten en leuke acties?

 

 Facebook     Youtube  

 

GIGAspeelgoed is te volgen op Facebook! Op ons YouTube kanaal zijn verschillende demonstratie video's te vinden.

 
 
 
[ ]