Klantenservice

Hulp nodig bij plaatsen van een bestelling?

Per mail: klantenservice

 

Veilig winkelen

Veilig winkelen

 
 
 

Let op: tot en met vrijdag 31 augustus zijn wij gesloten.

Bestellen is wel mogelijk. Geplaatste bestellingen worden op maandag 3 september verzonden.


 
 
 

RC auto

Ons RC auto assortiment bevat verschillende RC auto\'s. Heeft u vragen over een RC auto neem contact op met onze klantenservice voor ons afstandbestuurbare auto assortiment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RC auto

RC (of radiografisch) auto\'s zijn modelauto\'s die van een afstand kunnen worden bestuurd waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciale besturingsunit. De term R/C wordt zowel gebruikt om zowel met afstandsbediening als radiografisch. Vroeger werden ook veel voertuigen geleverd met besturing via een draagbanden besturingsunit. Deze draad gebonden afstand bestuurbare voertuigen zijn de laatste jaren nagenoeg van de markt verdwenen. De term R/C verwijst tegenwoordig dan ook naar voertuigen die via een radiofrequentieverbinding worden bestuurd. Alle Nikko producten zijn radiografisch bestuurbaar, geen enkel product uit het uitgebreide Nikko assortiment is met afstandsbediening via een draad.

Wat voor soort RC auto vind je op GIGAspeelgoed?

Op GIGAspeelgoed vinden u en uw kind geheid een geschikte auto. Zo kan gekozen worden tussen verschillende soorten radiografische auto’s. Zoals offroad en onroad modellen. Wij bieden aan, auto\'s die geschikt zijn om offroad mee te rijden, auto’s om onroad mee te rijden en zelfs ook auto’s die in het water kunnen voortbewegen of een extra stunt kunnen uitvoeren. Zoals de Nikko Wheelie Bros Nissan die een echte wheelie kan maken. Al onze radio grafische auto’s voldoen aan heel veel precieze details en zien er modern uit.

Welk soort  auto moet ik kiezen?

Weet je niet goed wat voor of welke auto je moet kiezen? Bedenk dan op wat voor soort terrein je er het liefst mee speelt. Ga jij graag buiten op het strand, in het bos of in het park spelen met je bestuurbare auto? Dan is een offroad auto de perfecte keus. Kies bijvoorbeeld voor de NIKKO Vaporizr! Dit is de ultieme offroad radio grafische auto die er bestaat, je kan namelijk met dit prachtige exemplaar van NIKKO zowel op land als in het water spelen. Dat maakt de NIKKO Vaporizr de stoerste offroad amfibie RC auto.  De Nikko Vaporizr is in twee verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kunt u kiezen tussen een blauwe en groene uitvoering. Vind je het leuk om met je vrienden op een racebaan of op de oprit het duel met elkaar aan te gaan en wil jij dé snelste RC auto hebben. Kies dan voor één van onze Evolution auto’s zoals de Nikko Citroën DS3 Evolution.

NIKKO VaporizR

De Nikko VaporizR is een nieuw radiografisch concept van Nikko en heeft de unieke mogelijkheid om zich ook in het water voort te bewegen. Je kunt er dus mee racen op straat maar je kunt ook het water in rijden om zo verder te racen. Dit amfibie Nikko voertuig is dan ook geschikt voor alle soorten terrein. Land, water of sneeuw… wat voor terrein dan ook, de Nikko VaporizR is er klaar voor! De Nikko VaporizR wordt aangedreven door twee motoren en is dan ook een echte vierwiel aangedreven auto. Bedwing de ruwste terreinen en maak 360 graden spins met de Nikko VaporizR.

NIKKO Evolution

De Nikko Auto RC Evolution serie bevat verschillende doorontwikkelde modellen en biedt dan ook een superieure radiografische race ervaring. Hogere snelheden, volledig individueel afgeveerde modellen, proportionele digitale besturing en controle over de snelheid gecombineerd met een degelijk chassis. Daarnaast biedt de Nikko RC Auto Evolution serie de mogelijk om races met verschillende auto’s te organiseren (maximaal 6) door uitwisseling van frequentie kristallen, zonder dat er interferentie plaatsvindt. Ook zijn de banden en is de body verwisselbaar. Alle Nikko Auto’s uit de Evolution serie zijn ‘Ready to Run’ en worden dus geleverd inclusief een batterij voor de zender, Ni-MH accupack en een Snellader (Quick Charger) die het meegeleverde accupack supersnel oplaad.

Voor wie is een RC auto bedoeld?

Radio grafisch speelgoed is voor kinderen vanaf 4 jaar. Natuurlijk zit er wel verschil in wat voor soort of type auto past bij de leeftijd en interesses  van uw kind. Gelukkig bieden wij genoeg variërende modellen met een modern echt lijkend uiterlijk.

Welk merk moet ik kiezen?

Over het algemeen verkopen wij alleen auto’s van het merk Nikko.
U kunt op onze website verschillende uitvoeringen van een bepaald thema tegen komen zoals de Bliksem McQueen Cars en de Hello Kitty auto. Dit zijn uitvoeringen voor de wat jongere kids.

NIKKO oorsprong

Nikko is een van de grootste fabrikanten van radiografisch speelgoed in de wereld. Het van oorsprong Japanse Nikko heeft een uitstekende reputatie op het gebied van hoogstaande en duurzame radiografisch bestuurbare producten. Een van de eerste Nikko RC-auto ontwerpen was de Nikko F10 buggy serie, een twee-wiel aangedreven buggy waar vele versies van ontwikkeld zijn. Dit model was dan ook een basis voor veel toekomstige modellen van Nikko. Nikko heeft tegenwoordig verschillende licenties van onder meer Ford, Subaru, Citroen, Nissan, Peugeot, Hummer, Ford, General Motors, DaimlerChrysler, Fast and the Furious evenals verschillende andere merk gebonden ontwerpen.

 
 

GIGAspeelgoed

Onderdeel van GIGAspeelgoed

 
 

Klantenservice

Contact

 
 

Sale

Sale

 
 

Route

Route

 
 
 

Volg ons!

Wilt u direct op de hoogte zijn van nieuwe producten en leuke acties?

 

 Facebook     Youtube  

 

GIGAspeelgoed is te volgen op Facebook! Op ons YouTube kanaal zijn verschillende demonstratie video's te vinden.

 
 
 
[ ]