>>

Klantenservice

Hulp nodig bij plaatsen van een bestelling?

Tel: 052 7788113           

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Per mail: klantenservice

 

Veilig winkelen

Veilig winkelen

 

Voordelen

Voordelen

 
 
 
 
 
 

Little Tikes glijbaan

 

 

Little Tikes glijbaan

Little Tikes glijbaan

assortiment bekijken

     

 

 

Little Tikes glijbaan bestellen? Onze Little Tikes glijbaan serie bevat een uitgebreid Little Tikes glijbaan assortiment. Heeft u vragen over een Little Tikes glijbaan neem dan contact op met onze klantenservice over ons Little Tikes glijbaan assortiment.

 

 

Little Tikes Glijbaan

Het Little Tikes glijbaan assortiment bevat verschillende losse glijbanen maar ook een aantal glijbanen die geïntegreerd zijn in een speeltoestel. Afhankelijk van de leeftijd van het kind kunt u kiezen voor een kleine of grote Little Tikes glijbaan. Grote voordeel van de Little Tikes glijbaan is dat deze is in te klappen zijn en daardoor compact is op te bergen. De Little Tikes glijbaan is leverbaar in verschillende kleurstellingen.

 

 

Little Tikes Glijbaan in combinatie met een speeltoestel.

Het Little Tikes assortiment bevat ook verschillende speeltoestellen waar een glijbaan in is geïntegreerd. Hierdoor is er volop glijplezier maar biedt het speeltoestel ook verschillende andere speelmogelijkheden zoals klimmen, schommelen, verstoppen, etc. Afhankelijk van de leeftijd van het kind en de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een klein of groter Little Tikes speeltoestel.

 

 

Over Little Tikes

Little Tikes is een Amerikaanse fabrikant van het speelgoed voor kinderen, waarvan hoofdkwartier en de productie in Hudson, Ohio is gevestigd. Little Tikes heeft ook andere productie en distributie faciliteiten in Azië en Europa. De producten van Little Tikes zijn hoofdzakelijk kunststof speelgoed dat gericht is op zuigelingen en jonge kinderen, voor binnen en buitenspelen.

Little Tikes is opgericht door van Thomas G. Murdough Jr. in 1969 in Aurora, Ohio. Little Tikes is verkocht aan een andere fabrikant Rubbermaid in 1984. Murdough ondertekende een overeenkomst met Rubbermaid waardoor hij bij de nieuwe Little Tikes moedermaatschappij voor een periode van vijf jaar als voorzitter en algemene manager zou blijven. In Mei 1989, kondigde Murdough aan dat hij Little Tikes begin dat jaar zou verlaten om zich op andere zaken te gaan richten. In 1991 startte Murdough een nieuwe speelgoed fabriek genaamd Step2 (als tweede stap na Little Tikes), die in Streetsboro, Ohio is gevestigd. Step2 zou gaan concurreren Little Tikes.

Little Tikes werd verworven door MGA entertainment (fabrikant van oa Baby Born) in September 2006 van Newell Rubbermaid voor een niet bekendgemaakte bedrag. (bron: Wikipedia)

 

 

Little Tikes speelgoed

Little Tikes stelt zichzelf ten doel om innovatief speelgoed te ontwikkelen dat activiteit en verkenning stimuleert. In de tuin, in bad, in de slaapkamer of op school, kinderen zullen gestimuleerd worden om actief te spelen met speelgoed. Met zicht op duurzaamheid zijn de producten ontwikkeld en geproduceerd met de meest geschikte technologie (te weten door middel van rotatiegieten) om speelplezier voor jaren te garanderen!

Little Tikes glijbaan bestellen ? Het Little Tikes glijbaan assortiment bevat hoogwaardig en kinderveilige Little Tikes glijbanen. Heeft u speciale wensen of vragen over een Little Tikes glijbaan neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Categorie: Little Tikes glijbaan, Little Tikes, glijbaan

 

 
 

GIGAspeelgoed

Onderdeel van GIGAspeelgoed

 
 

Klantenservice

Contact

 
 

Sale

Sale

 
 

Route

Route

 
 
 
[ ]
^